MENU

VEGETAR

3. marts

Mange er begyndt at droppe kødet og tænke mere på miljøet. Ikke alle har sat sig ordentligt ind i det og de får måske ikke nok vitaminer, proteiner osv. som de behøver. Især de unge kan være påvirket af dette derfor ville det være en god ide at bruge den viden i har til at lære dem mere om sundhed og hvad kroppen behøver samtidig med at de lærer og lave god vegetarisk mad.

MEXICANSK AFTEN

Mexocansk mad er mange ting, men en rigtig klassiker er tacos. Der findes mange forskellige variationer af tacos, og vi vil vise jer hvordan nogle af disse kan se ud. 


KULTUREL MAD

Formålet med dette arrangement er at give de unge en kulturel oplevelse. De skal lærer at lave mad fra andre lande, og måske findes der en der ønsker at blive madvært her, og videregive sine fantastiske opskrifter fra netop sit hjemland.

GRILLAFTEN

Formålet med dette arrangement er at skabe en hyggelig aften for de unge, og komme ud og spise i det fri. Vi køber engangrille, tager et bålfad med og sørger for både snobrødsdej og pølser. 

Man kan selv vælge hvem man vil sidde med og grille sine pølser, eller lave et lækkert snobrød med, måske vi skal spille noget volley, eller bade i havet. 

PASTA 

Mange unge spiser pasta fordi det er nemt og hurtigt. Men pasta kan bruges i så mange retter så nu vil vi lærer dem hvordan man laver pasta fra bunden, og hvor mange forskellige variationer der findes indenfor pasta. Vi laver nogle forskellige slags, og alle får derefter muligheden for at smage hvilken de netop bedst kan lide. 

BYG SELV

Alle kender til den gode saftige og lækre burger, men alle bygger også deres burger forskelligt. Måske er dine referencer anderledes end andres, og måske vil du have din bøf øverst, hvor andre kommer den nederst. Vi skal bygge vores helt egen burger fra bunden, med hjemmelavet majo, friskbagt bolle og lækre bøffer. 

JULEFROKOST

Formålet med arrangementet er at skabe og give de unge en god oplevelse i den travle juletid hvor alle måske ikke har mulighed for at være en del af sådan nogle ting. Derudover lærer de selv at lave julemaden fra bunden, så de selv kan lave det en dag. 


Betalingsbetingelser. 


Du bedes skrive dit fulde navn ved betaling af Mobilepay.
Billetten er KUN gyldigt hvis navnet på både betaling og billet er gennemført.

Hvis navnet på billetten ikke stemmer overens med navnet på betalingen, vil billetten ikke være gyldig. 

Medbring billetten udprintet (eller andet) ved deltagelse af arrangement. 


Der vil ikke forekomme tilbagebetaling af billetter. Ved eventuel aflysning eller forskydning af dato til et event, bedes der tages kontakt til os via E-mail, hvorpå vi vil udstede en ny billet på tilsvarende værdi til et af vores andre arrangementer.


Ved alle yderligere spørgsmål bedes der tages kontakt til os via E-mail.


FIND OSCopyright © All Rights Reserved